födelsedag

Hejhej ! Jag logga bara in nu för att visa vad jag har fått för saker i present när jag fyllde år! Har precis ingen ork att logga, eller ork har jag väl men jag har ju knappt nå läsare! och det är aldrig någon som kommenterar mer än min bästa kompis på frågestunderna!..

Mobilinlägg

Hejhej! :) är hemma själv just Men dem andra kommer snart hem. Jag tillbringar min söndag genom att sitta och träna på Teknikprov vi har imorgon... Men det går faktiskt ganska bra, Men det tycker jag det har gjort förra gången också Men ändå fick jag omprov! Så jag ska vara tyst. Ska nog snart se på Amazing race på tv6 om jag inte skippar det och tränar istället. Men kl 8 ska jag allafall kolla på Mästarnas mästare i Svt1 :D Tänkte visa en bild om det går på mobilen, annars Hejdå!

INGEN ANING

Hejsan! Vet inte vad jag ska skriva men ska försöka att hitta på nåt ändå :) Idag har jag haft sista dagen på praktiken :/ Det var jätteroligt där och nu vet jag inte när jag kan gå dit och hälsa på nästa gång eftersom vi slutar 3 varje dag... Barnen var underbara och det var väldigt roligt att få träffa dem barnen som var där första gången jag praoa där i 5an.

Imorgon ska Ronja komma till mig för sen ska vi på Musikskolans vårkonsert uppe i sporthallen och titta på hur bra alla spelar! 
Nu ligger jag icg kyssnar på ALLA one direction låtar! (a) blir helt fnittrig och pirrig i magen.. :P nog om det för ni är nog inte ett dugg intresserade.

ÄH JAG HAR IGÅNG EN FRÅGESTUND NU IGEN SOM SLUTAR FREDAG DEN 18/5!!!!

hjedå <3



Bloggtorka

Hej på er som fortfarande följer min blogg även om jag inte uppdaterat på nån månad... <3 Är inte på så bra humör just nu, för jag har fått reda på imorse att One Direction har kommit hit till Sverige för att spela in sin skiva, OCH HÄR SITTER JAG!!......
Jag har inte bloggat för jag har absolut ingen aning om vad det finns att blogga om! men nu har jag faktiskt någt att blogga om och det är att jag i söndags 6/5 konfirmerade mig! Det var väldigt nervöst, faktiskt nervösare än skolavslutning, det var fullt i alla kyrkbänkar, proppat kan man säga! Så dem som kom tidigt, ni var väldigt smarta! vilket inte min familj var som kom 10min innan och kunde knappt se mig! komemr bilder snart. Efter konfan bjöd vi in slökten för att fira mig :D jag fick pengar, 2 armband, ett halsband, ( har inte bild på vad jag fick så det får ni senare ) ljus + att jag fyller år på onsdag 16/5 :D :D
Men nu hinner jag itne skriva nå mer för jag ska gå till dagiset nu och fortsätta min jobbdag som slutar klucka 15.00! Ha de bra kexchoklad <3



RSS 2.0